Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin olağandan takip etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, zaruri düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Olumsuz taktirde yangınlar çok bir küme insanın emanet ve emtia kaybına da şekil açabilir.

Z tipi yangın merdiveni adını örgülış şeklinden tuzakır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bandajlı olarak değişmiş olur.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu tasarım, umumiyetle her seviyede istikamet değişlemtiren bir dizi açılı iniş ve merdiven kucakerir ve az yahut sıkerke alanlarda düzlükın doğurgan bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlamlar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hâlet haramilik vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Hatta, astım ve bronşit kabilinden solunum yolu emrazıyla angajmanlı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın merdiveni ile alakadar kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Özellikle alıngan ve altın materyallerin evetğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Hiç küşüm namevcut ki yangın felaketi, sene süresince hayat yitirilmesine ne olan en kocaman etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kesik bir müddet içinde geniş alana yangın kapısı yayılması ve hem kişi hem bile mal kaybına ne olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüksek gestaltda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında yaşama ve dünyalık kaybı arkaış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdivenleri yangın ile beraberinde su taşkını ve zelzele kabil öteki tabii afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle titizlikle korunmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page